Житомирщина разом з іншими областями України надає допомогу Харківщині, яка зазнала руйнувань від обстрілів росіян

Житомирщина разом з іншими областями України надає допомогу Харківщині, яка зазнала руйнувань від обстрілів росіян

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко поспілкувався з колегами з Харківщини з метою визначення об’єму та виду першочергової допомоги, яка потрібна для відновлення інфраструктури, що була пошкоджена російськими обстрілами. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Дякую керівництву Коростенського заводу МДФ, яке одразу відгукнулося на звернення про допомогу Харківщині та підготувало до відправлення 22 тони продукції підприємства», — зазначив Віталій Бунечко.

Вчора у Харків відправилася фура з 7000 м² дерев’яних плит для ліквідації наслідків терористичних ударів ворога по цивільним об’єктам. 

Як зазначив заступник голови Офісу президента України Олексій Кулеба, в Харківській області триває робота з ліквідації наслідків російського обстрілу, там ситуація найважча. В регіоні активно працюють над відновленням опалення у будинках. У планах завершити роботи до ранку. 

У самому Харкові пошкоджено 55 багатоповерхівок. Вибито понад 2 тисячі вікон у квартирах і близько 700 – у громадських місцях. 

Першими до ліквідації наслідків ворожих обстрілів долучилися Житомирська та Полтавська області.