Нардепу Андрію Ніколаєнку, який на Житомирщині збив 18-річну дівчину, змінили запобіжний захід

Нардепу Андрію Ніколаєнку, який на Житомирщині збив 18-річну дівчину, змінили запобіжний захід

Нардепу від «Батьківщини» Андрію Ніколаєнку змінили запобіжний захід – із цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання. Його підозрюють у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди на Житомирщині, внаслідок якої загинула 18-річна дівчина. Відповідне рішення ухвалив Печерський суд столиці, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на Суспільне.

«29 грудня ухвала слідчого судді про те, що підозрюваному відмовлено у задоволені клопотання про домашній арешт і застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Це покладення на підозрюваного відповідних обов'язків, які він має виконувати. Зокрема, серед іншого було покладено обов'язки не змінювати місце проживання, місце роботи без повідомлення слідчого, прокурора або суду, здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон, а також інші документи, які дають йому право виїзду за кордон», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо нардеп Ніколаєнко підтвердив свою причетність до ДТП на Житомирщині, внаслідок якого загинула молода жінка. Подробиці ДТП у Березівці: під колеса Mercedes потрапила 18-річна дівчина.