Реформа професійної освіти на Житомирщині – одна з найбільш важливих на сьогодні, — ОВА

Реформа професійної освіти на Житомирщині – одна з найбільш важливих на сьогодні, — ОВА

За дорученням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка відбулася робоча зустріч щодо питань оформлення речових прав та передачі майна з державної у комунальну власність. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

«До зустрічі долучилися директор Департаменту освіти і науки ОВА Наталія Осипович, керівники закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти області та начальник відділу з питань державного майна та підприємств Міністерства освіти і науки України Віктор Вознюк. 

Під час зустрічі відбулася конструктивна дискусія з інших проблемних питань діяльності закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, зокрема обговорено очікування внесення змін до діючих норм законодавства. 

Керівниками закладів піднято низку проблемних питань, що свідчить про важливість цієї зустрічі для кожної сторони», – йдеться у повідоменні. 

За результатами розгляду окремих пропозицій, кейсів, ідей та власних бачень — напрацьована  дорожня карта наступних дій у напрямі передачі майна закладів освіти у комунальну власність.