У Житомирі начальник ОВА провів робочу зустріч з представниками 3-ої окремої штурмової бригади

У Житомирі начальник ОВА провів робочу зустріч з представниками 3-ої окремої штурмової бригади

Сьогодні, 10 січня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко спільно зі своїм заступником з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександром Федьком провели робочу зустріч рекрутами 3-ої окремої штурмової бригади. Очільник області подякував представникам підрозділу за вдалі контр-наступальні операції та непохитну стійкість у обороні на фронті, зокрема, у Бахмуті. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

Опісля Олександр Федько провів робочу нараду, участь у якій взяли заступники начальників РВА області, начальник сектору комплектування Житомирського обласного ТЦК та СП Олексій Бєланов, завідувач сектору мобілізаційної роботи Житомирської обласної військової адміністрації Вікторія Хромова, директор Департаменту з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської обласної військової адміністрації Сергій Безносюк та начальник Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної військової адміністрації Ірина Дембіцька. 

«Зокрема, під час наради йшлося про залучення вмотивованих захисників до лав 3-ої ошб. Представники підрозділу розповіли про потребу у вакансіях, а також про те, якими ресурсами можна скористатися, аби долучитися до лав бригади», – йдеться у повідомленні. 

Подібні зустрічі також відбудуться і у РВА області, а також у громадах Житомирщини. 

Зокрема, доєднатися до славетної 3-ої ошб можна за заявкою на сайті: https://ab3.army/.