Науковий ліцей Житомирської політехніки отримав сертифікат ISO (ВІДЕО)

29 грудня минулого року Державний університет «Житомирська політехніка» отримав 2 сертифікати на систему управління якістю стосовно надання послуг у сфері повної загальної середньої освіти. Директорка Наукового ліцею розповідає, які переваги вони надають.

«Тому що ці сертифікати дійсно здобували важко, вони засвідчують, що ми здійснюємо освітні послуги належним чином. Надаємо послуги повної загальної середньої освіти високої якості. Здійснюємо орієнтацію на наших здобувачів освіти, в особі ліцеїстів, батьків, представників законних інтересів дитини та інших вигодонабувачів. Засвідчує про лідерство в цій галузі, про залучення висококваліфікованого персоналу», — говорить директорка Наукового ліцею Житомирської політехніки Наталія Венцель.

У Науковому ліцеї наразі 243 ліцеїсти та 19 педагогічних працівників. Навчаються учні за двома напрямами: техніко-технологічний та суспільно-гуманітарний профілі. Також заклад активно займається науковою діяльністю.

За рейтингом житомирських шкіл Науковий ліцей посів 2 місце. Усі учні вступили до вищих навчальних закладів, 60 відсотків з них до Житомирської політехніки. Сертифікат ще раз підтверджує якість освітніх послуг ліцею.

Учні задоволенні навчанням у ліцеї, кажуть тут привітні вчителі, комфортні аудиторії та цікаві заняття. Розповідають ліцеїсти і про позанавчальну діяльність.