Віталій Бунечко провів розширену нараду за участю начальників РВА та структурних підрозділів ОВА

Віталій Бунечко провів розширену нараду за участю начальників РВА та структурних підрозділів ОВА

Сьогодні, 12 січня, під головуванням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка відбулася розширена нарада щодо підсумків роботи за 2023 рік та визначення пріоритетів на поточний рік. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

До наради долучилися заступники начальника ОВА Наталія Остапченко, Олександр Федько, Віктор Градівський та Юрій Денисовець, керівники профільних структурних підрозділів ОВА та начальники РВА.

«За останні майже 4,5 роки ми з вами довели, що здатні ефективно долати найнеочікуваніші випробування, забезпечувати життєдіяльність області як у звичайному робочому режимі, так і в надзвичайних умовах», — сказав Віталій Бунечко. 

Начальник Житомирської ОВА також підкреслив, що найголовнішим пріоритетом залишаються підтримка Збройних сил України, посилення обороноздатності Житомирщини та подолання наслідків збройної агресії росіян. На це минулого року було спрямовано понад 16% видатків обласного бюджету. 

В межах заходу було заслухано звіти начальників РВА та керівників профільних структурних підрозділів ОВА про підсумки роботи за 2023 рік. 

Зокрема за підсумками року  вдалося збільшити кількість відновлених після російських бомбардувань об’єктів до 3000. 

На відновлювальні роботи та виплату компенсацій громадянам, житло яких постраждало від дій ворога, вдалося спрямувати  понад 460 млн грн за різними державними програмами. 

Учасники заходу також обговорили пріоритетні напрямки роботи на поточний 2024 рік.

«В час, коли усі зусилля Держави та громадян спрямовані  на наближення нашої Перемоги, нульова толерантність до корупції, максимальне ефективне використання бюджетних коштів та відкритий діалог із суспільством є запорукою нашою внутрішньої стійкості. Певен, що ми і надалі будемо дотримуватись цих пріоритетів у нашій роботі», — підсумував Віталій Бунечко.