Чи карають поліцейських за порушення правил дорожнього руху? (ВІДЕО)

На відео поліцейські Житомира порушили правила дорожнього руху на вулиці Грушевського. А саме повернули ліворуч, незважаючи на заборонений знак.

На цьому відео та ж історія – знову поворот ліворуч там, де це заборонено. А ось ще з десяток фото як правоохоронці паркуються на пішохідних переходах і місцях для інвалідів, та перекривають виїзди.

–        Ви мене запитали коментар, мені коментарі на цю тему не погодили.

–        А чому?

–        На жаль, я цю інформацію у керівництва не запитувала, просто не погодили

За порушення правил дорожнього руху передбачено адміністративну відповідальність. Розділення між правоохоронцями та цивільними громадянами – немає, тож усі правопорушники мають отримати своє покарання.

–        Скільки було складено протоколів про порушення правил дорожнього руху патрульними поліцейськими Житомирської області за минулий рік?

–        Наразі таку інформацію вам не надам, така інформація готується.

–        Чи зможете дати відповідь до вечора?

–        Буду намагатися

Однак після декількох днів очікування відповідь на своє питання ми не отримали, а пресслужба патрульної поліції більше не відповідала на наші дзвінки.

Щоб все ж отримати інформацію редакція телеканалу СК1 надіслала інформаційний запит до патрульної поліції. Про відповідь ми повідомимо згодом, слідкуйте за нашими соціальними мережами.