Як комунальники Житомира очищають дороги від снігу та чи задоволені водії прибиранням? (ВІДЕО)

За вихідні в області випало до 30 сантиметрів снігу. Третю добу поспіль у Житомирі спецтехніка розчищає дороги. Як триває прибирання автошляхів та як його оцінили жителі міста – дивіться у сюжеті.

«В понеділок вже починається відлига. Зараз дороги від снігу прибирають 4 автомобілі з відвалами, піскорозкидачами і декілька тракторів. Вже перейшли з центральних вулиць на другорядні», — каже заступник начальника КП «УАШ» Дмитро Павлов.

До очищення засніжених доріг було залучено до 30 працівників. Кожну зміну вулицями міста їздили 6-7 снігоприбиральних машин.

«За дві доби використано більше 700 тон піщано-сольової суміші, по тротуарах також використовували твердий бішефіт. Якщо бути точним, 733 тонни висипали на дороги та тротуари», — каже заступник начальника КП «УАШ» Дмитро Павлов.

Через сильні снігопади щодня додатково залучали 2 одиниці техніки від підрядників. Першочергово увага приділялася мостам, підйомам та спускам.

В «Управлінні автомобільних шляхів» кажуть, попри негоду, забезпечити рух транспорту вдалося. Думки ж житомирських водіїв щодо стану доріг різняться.

На підприємстві зазначають, тротуари Житомира не встигали розчищати через нестачу працівників. Та роботи з прибирання снігу у місті і досі тривають.