У Житомирі нежитлове приміщення реконструюють під оселі для ВПО

У Житомирі нежитлове приміщення реконструюють під оселі для ВПО

На вулиці Домбровського, 16 а облаштують соціальний гуртожиток для переселенців. Під соціальний прихисток реконструюють нежитлове приміщення. Сюди заселять сім родин ВПО. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Роботи з реконструкції  здійснюватимуться за фінансової підтримки  німецької урядової компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.  Це вже не перше житло, що облаштовується для ВПО за   фінансової підтримки   міжнародних партнерів.  На вул. Отаманів Соколовських проживають родини ВПО з Херсона, Миколаєва, Авдіївки та Харківщини. Реконструкцію цього нежитлового приміщення також здійснили  за кошти уряду Швейцарії та Німеччини», – йдеться у повідомленні.

Рішення  про  підтримку реалізації проєкту «Реконструкція нежитлового приміщення під соціальний прихисток (гуртожиток) для внутрішньо переміщених осіб та інших соціально вразливих груп населення за адресою: вул. Домбровського, 16а в м. Житомир» внесуть на найближче  засідання  виконкому міської ради.
Для реалізації проєкту нежитлове приміщення загальною площею 300,6 м2 балансовою (первісною)  вартістю 609 713,92 грн передадуть  з балансу КП «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №6» на балансовий облік КУ«Агенція розвитку міста».