Олександр Федько: Маємо заздалегідь опрацювати усі можливі сценарії, щоб не дати ворогу досягнути його мети

Олександр Федько: Маємо заздалегідь опрацювати усі можливі сценарії, щоб не дати ворогу досягнути його мети

16 січня за дорученням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка його заступник з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько провів розширене засідання робочої групи з питань захисту об’єктів критичної інфраструктури області. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

«В обговоренні поточної ситуації та першочергових заходів з підвищення рівня їх захисту з урахуванням найбільш актуальних загроз взяли участь представники  правоохоронних органів, районних військових адміністрацій, громад області, спеціальних служб,  власники та керівники об’єктів критичної інфраструктури. 

За підсумками наради були визначені кроки задля посилення охорони периметру, перевірки території об’єктів та прилеглої  місцевості на предмет виявлення пристроїв, які ворог може використовувати для коригування повітряних ударів», – йдеться у повідомленні. 

Також Олександр Федько наголосив керівникам громад на необхідності завершити розроблення та затвердження місцевих програм забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури.