У разі виникнення блекауту після 20:00, робота Пунктів незламності розпочинається о 06:00 наступного дня

У разі виникнення блекауту після 20:00, робота Пунктів незламності розпочинається о 06:00 наступного дня

У разі якщо блекаут виникає після 20:00 і припиняється чи порушується робота систем життєзабезпечення, як-от: централізованого водопостачання, водовідведення, електро-, газо- чи теплопостачання та ін., робота пунктів незламності розпочинається о 06:00 ранку наступного дня, аби не порушувати вимоги комендантської години. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Такою зміною доповнили порядок організації та  функціонування пунктів незламності Житомирської міської територіальної громади. Відповідне  рішення щодо упорядкування роботи пунктів незламності прийняли члени виконавчого комітету міської ради.

Нагадаємо, що відповідно до порядку у разі виникнення блекауту, робота пунктів незламності розпочинається після припинення зазначених систем життєзабезпечення упродовж більше двох годин у робочі дні та чотирьох годин у вихідні», – йдеться у повідомленні.
Також прийнятим рішенням до переліку пунктів незламності  Житомирської громади виключили пункт незламності, що розташований на базі  відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну Поліського національного університету» через недостатнє фінансування навчального закладу та неможливість забезпечити належні умови його функціонування. 

Микола Дідківський, начальник  управління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення міської ради, пояснюючи необхідність прийняття рішення, каже, що від в. о. директора Фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну надійшов лист із зазначенням вказаної проблеми.