На Житомирщині у 4 РВА створено робочі групи «Прозорість та Підзвітність»

На Житомирщині у 4 РВА створено робочі групи «Прозорість та Підзвітність»

Діяльність робочої групи «Прозорість та підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації масштабується на районний рівень. За підсумками останнього засідання було прийняте рішення утворити відповідні робочі групи при кожній районній військовій адміністрації Житомирщини. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Наразі затверджено склад робочих груп створили у Житомирській, Коростенській, Звягельській та Бердичівській РВА. До їх роботи долучилися представники правоохоронних органів на місцях», – йдеться у повідомленні. 

Діяльність робочих груп «Прозорість та Підзвітність» на Житомирщині спрямована на зміну відношення громад, а також бюджетних установ до проведення закупівель за бюджетний кошт під час війни. Головне завдання – запобігти проведенню тендерів, нагальна необхідність яких є неочевидною. 

Нагадаємо, що 12 січня була проведена нарада під головуванням заступника начальника Житомирської ОВА Олександра Федька відбулося чергове засідання робочої групи “Прозорість та підзвітність”.