У Житомирі відбулась розширена нарада з керівниками громад, представниками ТЦК та соціальної підтримки області та правоохоронцями

У Житомирі відбулась розширена нарада з керівниками громад, представниками ТЦК та соціальної підтримки області та правоохоронцями

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко провів розширену нараду з керівниками громад, представниками Територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки області та правоохоронними органами. Обговорили питання, від якого напряму залежить збереження незалежності нашої країни, наше майбутнє як громадян демократичної  Держави та майбутнє наступних поколінь українців – питання мобілізації.Про це повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Вже майже два роки ми чинимо спротив російським окупаційним військам в умовах повномасштабної  війни. І хоча комусь може здатися, що за цей час багато чого змінилося – насправді змінився лише характер викликів перед нами.

Наші воїни, наші герої, продовжують звільняти українську землю та стримувати  ворога ціною своїх життів.

Мобілізація не лише виклик для наших військових структур, територіальних центрів комплектації та правоохоронців. Це громадянський обов'язок кожного перед Державою та шанс змінити майбутнє для наших дітей та онуків, остаточно вирвавши їх з кривавих лап рашистської імперської диктатури», – каже Бунечко.

За словами начальника ЖОВА Житомирщина неодноразово продемонструвала, що є батьківщиною справжніх героїв та патріотів. Солідарність, воля та рішучість – це те, що дозволить здобути довгоочікувану Перемогу.

Також, обговорили конкретні кроки, які мають вжити задля підтримки військових та зміцнення країни.