У Житомирі відбувся майстер-клас з виготовлення оберегів для захисників України

У Житомирі відбувся майстер-клас з виготовлення оберегів для захисників України

В Житомирській районній військовій адміністрації працівники структурних підрозділів, аби під керівництвом досвідченої майстрині, завідувачки бібліотеки-філії с. Кодня Житомирського району Тетяни Лавренчук долучилися до виготовлення ангеликів-оберегів для захисників України. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

Загалом було виготовлено до сотні оберегів. Завтра волонтери Житомира будуть передавати на фронт, а саме на Бахмутський та Лиманський напрямки, допомогу зібрану жителями району. 

«Щиро дякуємо за проведений майстер-клас керівниці дитячого гуртка «Умілі ручки» с. Кодня Тетяні Лавренчук. Знаємо, що вона надихає на творчість та підтримку ЗСУ своїх вихованців, дітей району, які роблять обереги, окопні свічки тощо для наших бійців. Впевнений, що обереги виготовленні маленькими українцями та працівниками Житомирської РВА будуть для наших воїнів сердечною підтримкою у непростих ситуаціях війни», – зауважив по завершенню майстер-класу начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк.