Волейбольна команда «Житичі-Полісся» представила легіонерів (ВІДЕО)

Волейбольну команду «Житичі-Полісся» заснували у 2017 і вже через 4 роки гравці стали срібними призерами Кубку України. Наразі команда активно розвивається зокрема і завдяки партнерству із бізнесом - генеральним партнером клубу виступила інвестиційна компанія BGV Геннадія Буткевича. До волейбольного складу долучаються нові гравці, щоб разом досягати нових і нових звершень. Цього сезону до Житомира приїхали легіонери з Боснії і Герцоговини, Сербії, а також з Чорногорії.

«Ми приєдналися до команди, тому що вона крута і постійно розвивається. Нам подобається тут, у нас чудовий тренер, хороші тренування і ми робимо усе, щоб отримувати золоті медалі на змаганнях і чемпіонатах», — каже пасуючий команди «Житичі-Полісся» Андрія Вілімановіч.

Андрія Вілімановіч у попередньому сезоні грав у румунському клубі, за свою спортивну кар’єру чоловік тричі отримував визнання як ліпший пасуючий на різних чемпіонатах та турнірі MEVZA.

«Головні цілі – це перемогти у фіналі українського чемпіонату та кубку. Я думаю, ми зможемо це. Ми робитимемо усе від нас залежне», — говорить пасуючий команди «Житичі-Полісся» Андрія Вілімановіч.

Боснійський нападник Ален Дідович почав свою кар’єру ще у 2010 році. Не дивлячись на молодий вік, волейболіст вже встиг показати себе на різних світових чемпіонатах. Він розповідає, колись вже грав у житомирському клубі, потім перейшов до іншого, однак через декілька років все ж вирішив повернутися у «Житичі-Полісся».

«Класно те, що ми також вчимося у українців грати, дізнаємось нові для себе речі. Мені подобається і атмосфера в команді, і тренер. Усе супер», — сказав догравальний команди «Житичі-Полісся» Ален Дідович.

З нагоди представлення легіонерів команда вирішила провести відкрите тренування для юних волейболістів.

«Для дітей це дуже круто, що є така можливість відвідати, я вважаю, на даний момент одну з кращих команд України, суперліги, це шалена мотивація. Вони стали в пари, вони спілкуються один з одним, тобто, це допомагає дитині не закинути той вид спорту, який вона любить», — говорить тренер-викладач Дитячої юнацької спортивної школи Володмимр Балюрко.

Юні волейболісти отримали у подарунок календарі та флаєри з підписами, а також мали можливість сфотографуватися зі своїми кумирами.