Депутатка Житомирської облради Тетяна Нікітіч розповіла про свою діяльність у 2023 році (ВІДЕО)

Тут, на Житомирщині, ми теж мали свій фронт, об’єднувались із міською фракцією «Європейської Солідарності» та працювали задля наближення нашої перемоги – так починає свій річний звіт депутатка Житомирської обласної ради Тетяна Нікітіч. Обраниця додає – пріоритетним завданням була допомога Збройним силам України. Зокрема, рік почали з передачі теплої форми військовим від фонду Петра Порошенка.

«Це близько 2 тисяч одиниць. Наша задача його пересортувати по розмірам і будемо відправляти для військовослужбовців Житомирської області», — каже депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Європейська Солідарність» Тетяна Нікітіч.

Окрім того, Тетяна Нікітіч разом з благодійним фондом «Нас об’єднує Житомир» та польським фондом «Happy Kids» зосередила зусилля на допомозі малозабезпеченим сім’ям, сім’ям переселенців і хворим діткам.

«Ми видавали багато гуманітарної допомоги, яку ми привозили через наш Житомирський благодійний фонд. Це забезпечення, це памперси, пелюшки, ванночки, дитяче харчування», — сказала депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Європейська Солідарність» Тетяна Нікітіч.

Впродовж року проведено благодійні акції: на Великдень сім’ям внутрішньо-переміщених осіб видавали продуктові набори, а до Дня захисту дітей влаштували свято для малечі на вулиці Михайлівській, а також для маленьких пацієнтів Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні, де з малечею працювали аніматори та проводили квест.

«Я особисто проводила свято для дітей на Михайлівській. Тобто, у проєктах завжди намагаємось приділити увагу тим, хто її потребує», — каже депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Європейська Солідарність» Тетяна Нікітіч.

З метою відновлення інфраструктури та надання підтримки громаді, протягом року активно проводились роботи з ремонту систем тепловіддачі, каналізації, опалення, електрики, водогінних труб, встановлювались датчики освітленості.

«Працюємо із забезпеченням шкіл. За 2023 рік я зробила для ліцею №4 стелю в харчоблоці тому що ми повинні думати про своїх дітей. У них іде життя і кожен день вони мають відчувати себе комфортно», — розповідає депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Європейська Солідарність» Тетяна Нікітіч.

Окремим напрямком роботи стала підтримка молоді та спорту. Депутатка зазначає, що спорт не лише виховує здорову націю, але й об’єднує, підносить настій та допомагає відволіктись від важких реалій.

«За цей рік виділили кошти на спортивний інвентар по листу Дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю. Ми забезпечили їх коштами на навчально-тренувальні збори, на спортивну форму, на обладнання. По центральному регіону міста – це ремонти, утеплення, освітлення», — сказала депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Європейська Солідарність» Тетяна Нікітіч.

За свою волонтерську діяльність Тетяна Нікітіч отримала подяку Петра Порошенка. Депутатка розповідає, не збирається зупинятися на досягнутому та цьогоріч планує втілити у життя ще більше проєктів допомоги ЗСУ, внутрішньо-переміщеним особам і малозабезпеченим сім’ям.