Міська влада та поліція Житомира взяла під контроль діяльність бару «Barbarossa» (ВІДЕО)

Скандальна вечірка у барі «Барбаросса» викликала хвилю обурення у житомирян. Масла у вогонь додало те, що таке свято влаштували у День пам’яті жертв Голокосту.

Люди в коментарях у соціальних мережах пишуть:

—   «Таке собі вшанування памяті жертв Голокосту».

—   «Хтось і не припиняв танці на кістках. Усім начхати, а в нас голі вечірки, коли хлопці гинуть в окопах. Мораль яка? Цю країну не врятуєш».

—   «Війна, тривоги, шахеди, ракети – ні, не чули. У нас війни немає, це у вас там далеко, у нас все добре».

Та все ж думки розділилися – частина житомирян підтримала бар.

«Якщо людина підприємець і купує хоча б каву – це уже донат на економіку. Зеленський особисто просив крутити гроші в економіці. Тому, якщо заклад працює – це вже на перемогу», — пишуть житомиряни.

«Ну давайте впадемо і будемо всі разом ревіти. Кожен вкладається в армію у міру своїх можливостей, а відпочивати людям все одно потрібно», — зазначають житомиряни

До управління поліції звернень від містян не надходило, та правоохоронці Житомира виявили відеозаписи вечірки у соцмережах та розпочали перевірку.

«Поліцейські проводять перевірку чи дійсно вказана вечірка відбувалася у період комендантської години, чи відбувалося якісь правопорушення чинного законодавства адміністрацією та учасниками вечірки. У разі виявлення порушень буде повідомлено міську владу для порушення питання про продовження діяльності вказаного закладу», — каже старша інспекторка з комунікації Житомирського районного управління поліції Марина Вітвіцька.

Нині правоохоронці Житомирського районного управління поліції провели превентивну бесіду з адміністрацією закладу.

Діяльність закладу під свій контроль взяла і влада міста.