Альона Горніч та Дмитро Луцишин отримали посвідчення Майстра спорту України міжнародного класу з пара-армрестлінгу

30 січня за дорученням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, відбулася зустріч заступника начальника ОВА Юрія Денисовця із фахівцями галузі фізичної культури та спорту, серед яких: заслужений майстер спорту України Олександр Пінчук та Заслужений тренер України Геннадій Данюк. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

Під час зустрічі Юрій Денисовець, за результатами виступів на Чемпіонаті Світу з пара-армрестлінгу, вручив посвідчення Майстра спорту України міжнародного класу з пара-армрестлінгу Альоні Горніч. Вихованка ЖОДЮСШОІ попередньо здобула дві срібні нагороди на ліву і праву руку у категорії 65кг на Чемпіонаті Світу (2023 р. – Казахстан). 

Окрім цього, Альона здобувала дві золоті нагороди  з пара-армрестлінгу на Всесвітніх іграх з 24-30 жовтня 2023р. у Саудівській Аравії. 

Також посвідчення Майстра спорту України міжнародного класу з пара-армрестлінгу отримав вихованець ЖОДЮСШОІ та тренер вищої категорії Дмитро Луцишин. На Чемпіонаті Світу (2023 р – Казахстан) з пара-армрестлінгу Дмитро здобув ІІ місце на ліву руку (категорія 60 кг) та ІІІ місце на праву руку (категорія 70 кг).

«Для Житомирщини та обласної військової адміністрації велика честь коли наші спортсмени досягають таких високих результатів на рівні європейських змагань, світових чемпіонатів. Це популяризація нашого регіону, нашої держави, особливо у такий тяжкий період війни», — зазначив Юрій Денисовець.