У Житомирській ОВА відбувся захід, на якому представили інвестиційні активи області (ВІДЕО)

Уперше на Житомирщині провели захід, на якому представники Фонду державного майна презентували бізнесу свої інвестиційні об’єкти. Відкриття напрямку прозорих торгів є важливим для державної політики

Одним з майданчиків державних тендерів є інтернет-портал «ProZorro.Продажі». За словами директора акціонерного товариства, завдяки великій сітці сайтів, можна обрати той бізнес, з яким буде найкомфортніше працювати.

«Ми гарантуємо, що на будь-якому майданчику ви побачите однакові лоти, на однакових умовах, щоб вам було максимально зручно, це був чесний продаж, конкуренція та, щоб всі сторони залишилися задоволені результатом», — каже начальник відділу інформаційних технологій та телекомунікацій «ProZorro.Продажі» Григорій Легенченко.

Щоб взяти участь в аукціоні потрібно зареєструватися на одному з майданчиків, обрати роль замовника та потім підтвердити реєстрацію у листі, який прийде на вашу пошту. Окрім основної послуги пошуку тендерів, на платформі можна знайти і додаткові.

Також під час заходу учасники розглянули основні принципи на яких побудовані аукціони на «ProZorro.Продажі», Посадовці громад Житомирщини представили кращі інвестиційні активи області, які невдовзі будуть опубліковані в електронній торговельній системі. Увесь процес продажу відбувається публічно і відкрито для повного уникнення корупції.