Продавав наркотики «з рук»: чоловіка затримали правоохоронці

Продавав наркотики «з рук»: чоловіка затримали правоохоронці

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що чоловік займався збутом наркотичних засобів. «Товар» продавав знайомим та тим, хто приходив за їх рекомендацією. Це і задокументували поліцейські. Про це повідомляє Житомирське районне управління поліції.

У січні працівники Житомирського районного управління поліції спільно з оперативниками Управління карного розшуку ГУНП в області провели санкціонований обшук в оселі 39-річного фігуранта.

«Під час слідчих дій у одній із кімнат було виявлено поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною жовтого кольору (ймовірно, наркотиком) та пластикові ємності з характерним нашаруванням.

Усе виявлене було вилучене та скероване для проведення необхідних експертиз», – йдеться у повідомленні.

Тож слідчі Житомирського районного управління поліції повідомили фігуранту про підозру в учиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Днями, за ініціативи правоохоронців, рішенням суду чоловікові було обрано запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою.

Згідно з чинним законодавством за вчинені діяння підозрюваному загрожує від 6 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.