На Житомирщині 101 ветеран війни та члени родин загиблих українських Захисників отримали можливість навчання

На Житомирщині 101 ветеран війни та члени родин загиблих українських Захисників отримали можливість навчання

Відділ з питань ветеранської політики Житомирської ОВА інформує, що у 2023 забезпечено навчання для 101 особи з-поміж ветеранів війни та членів сімей загиблих захисників і захисниць України на загальну суму 1,2 млн грн. Ця ініціатива підкреслює значення підтримки ветеранів і їх родин, надаючи їм можливості для розвитку та адаптації до мирного життя. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Окрім цього, двоє учасників бойових дій та четверо дружин ветеранів отримали відповідно по 250 і 500 тисяч грн грантових коштів у рамках програми «Власна справа». Це фінансування сприяло започаткуванню та розвитку їхніх підприємств, що передбачає створення 11 нових робочих місць», – йдеться у повідомленні.

Завдяки цим проєктам відкриється новий салон краси, розшириться мережа пекарень та кафе, а також розпочнеться виробництво деревної паливної пелети. Ці ініціативи не лише сприятимуть економічному розвитку та створенню робочих місць, але й забезпечать ветеранів і членів їх сімей необхідними ресурсами для реалізації власного потенціалу в мирному житті.