У Коростені затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на 19-річного парубка (ФОТО)

У Коростені затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на 19-річного парубка (ФОТО)

Вночі, 3 лютого до поліції звернувся місцевий житель, який повідомив про напад невідомого чоловіка з собакою. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління. Про це повідомляє Коростенське районне управління поліції.

«Поліцейським заявник розповів, що перебуваючи на подвір’ї житлової багатоповерхівки до нього підійшов невідомий, який спочатку наказав своїй собаці його покусати, а після чого, погрожуючи предметами схожими на зброю та ніж, відібрав вартісний мобільний телефон та зв’язку ключів. При цьому заподіявши декілька ударів по тілу потерпілого», – йдеться у повідомленні.

Оперативники райуправління розшукали причетного до нападу. Ним виявився, 41-річний містянин, який в скоєному зізнався та видав викрадені речі, а саме набір ключів та мобільний телефон. Відтак, правоохоронці затримали порушника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінально процесуального кодексу України.

Також у затриманого вилучили предмети схожі на ніж та зброю.

5 лютого слідчі Коростенського районного управління поліції за процесуального керівництва Коростенської окружної прокуратури, повідомили чоловікові про підозру в учиненні розбійного нападу (ч. 4 ст. 187 КК України). Наразі досудове розслідування триває.

Законодавством такі дії караються позбавленням волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.