У Житомирі мати військового, який загинув, передала автівку побратиму

У Житомирі мати військового, який загинув, передала автівку побратиму

У Житомирі передали черговий позашляховик KIA SORENTO для одного з підрозділів Національної гвардії України де служив син нашої колеги. Про це повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«На жаль, війна забирає наших героїв, але пам’ять про них не вмирає. Хлопець, який мав отримати автівку загинув на фронті, тому сьогодні його мама передала ключі від позашляховика побратиму свого сина, який разом з ним пліч-о-пліч захищає Україну», – говорить Бунечко.

Автівку вдалося придбати завдяки волонтерам з громадської організації «Українська служба порятунку». Вони вже тривалий час ефективно співпрацюють з Житомирською обласною військовою адміністрацією. Авто пройшло технічне обслуговування та готове допомагати бійцям боронити нашу державу.

«Потреба в автомобілях на передовій завжди залишається дуже гострою. Тому така допомога була та залишається завжди необхідною та доречною.

Зараз кожен з нас має робити все можливе задля нашої Перемоги. Ми разом боремося за нашу країну, за свободу і Незалежність, і разом ми обов’язково переможемо», – зазначив Бунечко.