Вихідними бердичівські поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання заборонених речовин

Вихідними бердичівські поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання заборонених речовин

10 лютого інспектори сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності № 2 звернули увагу на підозрілого чоловіка. Як виявилось, 25-річний житель смт Ружина мав при собі суміш сухої речовини зеленого кольору. Про це повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«Цього ж дня оперативники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу за схожих обставин виявили у 32-річного жителя Райгородоцької громади порошкоподібну речовину. Чоловік пояснив, що зберігав суміш для особистого споживання.

А під час бесіди з жителем Швайківської громади патрульні поцікавилися, чи той не має при собі заборонених речовин. 24-річний молодик підтвердив це та добровільно видав кристалічну суміш», – йдеться у повідомленні.

Працівники слідчо-оперативної групи задокументували обставини подій. Виявлене вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

У рамках досудових розслідувань, розпочатих за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України, поліцейські з’ясовують походження виявлених речовин.

Слід зазначити, що такі протиправні дії караються штрафом від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.