Знайдені кінцівки у Житомирі та Бердичеві, загибель 7 чоловік у Семенівській громаді: деталі розслідувань (ВІДЕО)

На початку лютого в гаражний кооператив у Житомирі собака приніс людську ногу. Як тільки на лінію 102 прийшло повідомлення, правоохоронці почали розслідування. У ході якого знайшли інші рештки тіла.

Встановити особу потерпілого таки вдалося. Це 32-річний житомирянин, військовослужбовець, що приїхав у відпустку. Також шляхом оперативних дій слідчі знайшли вбивцю. Ним виявився товариш захисника, з яким він вирішив повечеряти.

Щоб приховати сліди злочину вбивця обезкровив тіло. А за допомогою сокири, ножа та пилки розпиляв його і розкидав по території.

Наступне резонансне вбивство сталося на початку січня, коли собака знайшла ногу на закинутому пивоварному заводі Бердичева. Провівши ряд оперативно-розшукових дій вдалося встановити особу потерпілого – 18-річний хлопець з Кривого Рогу.

Хлопець знайшов невдале знайомство на Київському автовокзалі. Новими товаришами стали хлопець з Одеси та раніше судимий з Донеччини. На території закинутого пивоварного заводу між ними відбувся конфлікт.

Вбивці вирішили тікати до столиці, але правоохоронці їх наздогнали.

Ще одна жахлива подія сталась у селі Великі Низгірці, де померло семеро чоловіків, що приїхали з Вінничини працювати на місцевому агропідприємстві. Зайшовши ввечері в холодний будинок вони розпалили газовий котел.

В той вечір у будівлі знаходився ще один чоловік, але врятувався, бо вирішив поїхати додому.