У Бердичеві поліцейські затримали 45-річного житомирянина, який розповсюджував наркотики (ФОТО)

67
У Бердичеві поліцейські затримали 45-річного житомирянина, який розповсюджував наркотики (ФОТО)

На початку січня поліцейські отримали інформацію про ймовірну причетність жителя обласного центру до поширення заборонених речовин у місті. Відтак правоохоронці розпочали досудове розслідування та провели низку заходів з викриття протиправної діяльності. Про це повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«18 лютого оперативники кримінальної поліції затримали чоловіка під час чергового збуту наркотичної речовини, попередньо – канабісу. Він призначив зустріч покупцю у підвалі багатоповерхівки, тож у нього вилучили 2 тисячі гривень виторгу та «товар»», — йдеться у повідомленні.

Усі обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи. Крім того, за місцем проживання чоловіка було виявлено ще кілька пакунків з рослинною масою та насінням. Вилучене наразі направлено на експертне дослідження.

45-річного житомирянина поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Розслідування кримінального провадження проводиться за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.

Відповідно до чинного законодавства причетному може загрожувати позбавлення волі на строк від 6 до 10 років.