У Житомирі відкрито виставку до 10-их роковин початку російського збройного вторгнення (ВІДЕО)

У приміщенні Житомирської обласної військової адміністрації відкрито виставку до 10-х роковин початку російського збройного вторгнення  та початку повномасштабної російсько-української війни. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Кожен експонат, представлений на виставці, має унікальну історію. Більшість предметів виставки були передані з лінії фронту… Від тубуса та бронежилету зі слідами куль до RPG-16 і навіть передових систем Javelin – кожен предмет розповідає свою історію боротьби з ворогом. 

Особливу увагу привертає герб України, виготовлений з використаних гільз, який став символом незламності, відваги і єдності українців у боротьбі за свою свободу», – йдеться у повідомленні. 

Не менш зворушливим символом виставки є прапор з підписами українських Захисників та Захисниць. Фотографії військових і волонтерів, котрі допомагають на передовій, доповнюють експозицію, нагадуючи про значення кожного внеску у спільну перемогу. 

Ця виставка є важливим нагадуванням про те, як важливо підтримувати нашу армію та віддавати шану тим, хто стоїть на захисті нашої країни. Кожен експонат змушує замислитись про ціну свободи та незалежності, яку платять найсміливіші серед нас.