На території Житомирщини тривають комплексні контрдиверсійні заходи

На території Житомирщини тривають комплексні контрдиверсійні заходи

Їхня мета – запобігання та нейтралізація загроз розвідувально-підривної діяльності проти нашої держави, упередження провокацій та інших протиправних проявів, а також гарантування безпеки мешканців регіону. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Спростовуємо інформацію, що з’явилася у деяких соцмережах та пабліках, із зафільмованою роботою правоохоронців у м. Малині:

22 лютого 2024 року поліцейські відділення поліції № 1 (м. Малин) Коростенського РУП спільно з працівниками УСБУ в Житомирській області, Національної гвардії України та військової служби правопорядку на території міста проводили оперативно-профілактичне відпрацювання.

Водночас інформуємо, що працівники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки участі у зазначених заходах не брали. Повістки ТЦК за участі працівників поліції не вручалися», – йдеться у повідомленні.

Усі дії правоохоронці проводять у межах чинного законодавства, із чітким дотриманням прав і свобод громадян, як це гарантує Конституція України, а також відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану».

ВІДЕО: Телеграм-канал Інформує Україна