Житомир попрощався із 25-річним воїном Русланом Калініним (ВІДЕО)

До небесного війська приєднався ще один житомирянин: на Смолянському цвинтарі попрощалися із загиблим 25-річним Героєм Русланом Калініним.

Руслан народився у Житомирі, навчався у загально-освітніх школах №18, №1 та №35. Після цього здобув диплом менеджера.

«Він мріяв про щасливе майбутнє. Про свій щасливий день. Він з дитинства був одержимим спортом і він займався рукопашним боєм», — говорить директорка Житомирського міського центру соціальних служб Олюга Юрченко.

Рукопашний бій став справою його життя. Чоловік отримав звання кандидат у майстри спорту, виборов багато медалей як на регіональних, так і на всеукраїнських на змаганнях. Також Руслан займався кінним спортом.

У 2020 році Руслан поєднав своє життя з військовою справою. З початком повномасштабного вторгнення брав участь у визволенні Київщини, потім захищав східні та південні кордони України. За мужність та відвагу Руслана відзначили державними та відомчими нагородами. Його побратими кажуть, на захисника можна було покластися, він завжди приходив на допомогу у скрутну годину.

Незважаючи на страхи війни, захисник завжди зберігав позитив і був душею компанії.

Русланові пощастило знайти кохання свого життя. Через деякий час чоловік освідчився дівчині, вони готувалися до весілля.

Руслан Калінін героїчно загинув 6 лютого, виконуючи бойове завдання із захисту територіальної цілісності та свободи нашої держави. У скорботі за ним плаче вся Україна. Вічна пам’ять Герою!