У Житомирі відбулась онлайн-нарада з питань рекрутингу громадян на військову службу за контрактом

У Житомирі відбулась онлайн-нарада з питань рекрутингу громадян на військову службу за контрактом

Під головуванням заступника начальника ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександра Федька відбулася  робоча онлайн-нарада з питання проведення кампанії з рекрутингу громадян на військову службу за контрактом. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

Участь у нараді взяли керівництво Житомирського обласного та районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, Житомирського обласного центру зайнятості та його регіональних філій, районних військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування. 

«Сьогодні захист України є пріоритетом і головне завдання максимально допомагати Збройним Силам. І якщо людина виявляє бажання захищати державу, то служба за контрактом, який укладається виключно добровільно, дає можливість потрапити у заздалегідь обраний підрозділ Сил оборони», — сказав Олександр Федько. 

В ході наради було обговорено питання щодо популяризації військової служби за контрактом в ЗСУ, окремо учасники наради зупинилися на умовах та перевагах служби. Також обговорено подальші плани щодо організації проведення відповідної роз’яснювальної роботи. 

З умовами прийняття на контрактну службу можна дізнатися на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України за адресою: http://www.mil.gov.ua/contract 

Також на майданчику офіційного медіацентру ОВА начальник відділу рекрутингу та комплектування Житомирського ОТЦК та СП Андрій Горпинич більш детально розповів щодо фінансування військовослужбовців за контрактом у ЗС України.