У Житомирі відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів

58
У Житомирі відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів

28 лютого перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко долучилася до засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

Також участь у засіданні взяли заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, керівники структурних підрозділів ОВА та представники виконавчого апарату обласної ради. 

«Під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів депутати розглянули 36 питань порядку денного. 

У ході засідання  депутати заслухали звіт Житомирської обласної військової адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області за 2023 рік та погодили відповідний проєкт рішення. По даному питанню присутніх проінформувала директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОВА Наталія Арендарчук», – йдеться у повідомленні. 

Також комісія погоди проєкти рішень щодо внесення змін у контракти директорів комунальних некомерційних підприємств медичних та соціальних закладів Житомирської обласної ради. 

Крім того, депутати розглянули звернення щодо погодження структури та штатної чисельності від КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» та «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня». 

Також під час засідання члени комісії розглянули звернення від КНП «Госпіталь ветеранів війни» та «Житомирський обласний онкологічний диспансер» щодо внесення змін до фінансового плану на 2024 рік та надали свої пропозиції.