У Житомирі затримали 27-річного містянина, який неадекватно поводився та образливо висловлювався відносно військових, чоловік розкаявся (ВІДЕО)

У Житомирі затримали 27-річного містянина, який неадекватно поводився та образливо висловлювався відносно військових, чоловік розкаявся (ВІДЕО)

Учора в інтернет-мережі набув поширення пост із фіксацією нечемного поводження та образливих висловлювань чоловіка відносно військових на центральному автовокзалі міста Житомира. Про це повідомляє Поліція Житомирської області.

«У ході проведення перевірки за вказаною інформацією поліцейські офіцери громади Житомирського райуправління встановили причетного до діяння. Відомо, що 27–річний містянин був раніше засуджений за майнові злочини та незаконне поводження зі зброєю. Він визнав свою провину та виправдовував свої дії нетверезим станом. Чоловік розкаявся у негідній поведінці», – йдеться у повідомленні.

Відтак на підставі зібраних матеріалів поліцейські склали відносно чоловіка адміністративний протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Поліцейські нагадують на важливості дотримання загальноприйнятих правил поведінки у громадських місцях, коректного спілкування з оточуючими.

Також правоохоронці закликають громадян: якщо ви стали свідком чи очевидцем протиправних дій, одразу ж повідомте до поліції за коротким номером 102. Своєчасне інформування про правопорушення забезпечить оперативне реагування на повідомлення та встановлення причетних осіб.