Росіянка та білоруска цькували українську модель на конкурсі «Міс Європа-2024» (ВІДЕО)

Такі погрози та образи Мілена Мельничук, українська модель з Житомира, почала отримувати перед конкурсом Міс Європа.

«На мій особистий номер телефону почали дзвонити, погрожувати, кричати, що по IP вирахують де я знаходжуся. Страшно було, коли мені погрожували, моїй родині, казали найбрудніші речі. Але за декілька днів до конкурсу все було стабільно і я сподівалася, що все буде окей», — каже модель Мілена Мельничук.

Та, прибувши до Лівану, Мілена стикнулася з хейтом від росіянки Рози Гадієвої та білоруски Ірини Максимович. І якщо перша спочатку набивалася у друзі до українки, то друга – поводилася агресивно.

«Її дуже сильно тригерив мій вік, вона постійно казала, що я «малолетка», що я тут забула і так далі. Розповідала мені як стати, що потрібно робити. І, мабуть, коли росіянка вже помітила цю атаку від білоруски, побачила, що у неї є підтримка і теж почала намагатися мене зачепити», — розповідає модель Мілена Мельничук.

Організатори ж конкурсу жодним чином не реагували на такі психологічні атаки на представницю нашої країни. Навпаки – деякі з них казали, що насправді війни в Україні немає.

Крім того, Мілену постійно намагалися поставити на сцені біля представниці країни агресорки, кликали до спільних фото та кричали, коли дівчина не хотіла цього робити. Інші учасниці конкурсу обрали для себе позицію спостерігачів і ніяк не реагували. Не витримавши такого натиску, Мілена вирішила дискваліфікуватися.

У фіналі 24 лютого титул Міс Європа отримала росіянка, білоруска ж посіла 3 місце.

Наша ж красуня увійшла у ТОП-5 на конкурсі та здобула найвищу корону в номінації Юна Міс Європа.

Епогеєм конфлікту став скандал у автобусі, коли білоруска вкотре накинулася на Мілену з образами.

Незважаючи на такий негативний досвід, Мілена не планує кидати моделінг. Каже, історія з Міс Європа ще не закінчена і, можливо, через рік чи два вона знову представлятиме Україну на цьому конкурсі.