Віталій Бунечко представив нового директора ДП «Житомирстандартметрологія» та привітав колектив за нагоди 100-річчя підприємства (ФОТО)

78
Віталій Бунечко представив нового директора ДП «Житомирстандартметрологія» та привітав колектив за нагоди 100-річчя підприємства (ФОТО)

Сьогодні, 04 березня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко привітав працівників Житомирської філії Державного підприємства «Науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» з нагоди 100-річчя та представив Олександра Онищука як нового директора. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

До заходу також долучився заступник голови обласної ради Володимир Ширма.

«Завжди приємно працювати з ініціативними, відкритими людьми, які мають багатий досвід та вміють використовувати його для розвитку нашої Держави. Адже головне завдання керівника об’єднати навколо себе усіх заради розвитку підприємства та Житомирщини. Тож бажаю всім успіху та плідної роботи», — сказав Віталій Бунечко. 

Начальник Житомирської ОВА також підкреслив, що для Олександра, як керівника, очолити Житомирську філію Державного підприємства – це новий виклик. Тут є свої особливості та свої завдання. Він зможе як найкраще використати для розвитку державного підприємства та надання високої якості послуг ті навички, що здобув на керівних посадах у бізнесі. А його досвід на посаді керівника Житомирської організації роботодавців стане при нагоді задля посилення професійної команди підприємства.