Федерація України з веслування на човнах «Дракон» звітувала у Житомирі (ФОТО)

54
Федерація України з веслування на човнах «Дракон» звітувала у Житомирі (ФОТО)

Дмитро Мороз  —  «Кращий тренер з веслування на човнах «Дракон». Марина Гресь — «Краща спортсменка з веслування на човнах «Дракон». «Кайзер» — «Кращий клуб з веслування на човнах «Дракон». Житомирська область — «Кращий обласний осередок з веслування на човнах «Дракон». Це  — переможці номінацій 2023 року.  Разом із призерами їх оголосили  під час засідання звітної конференції федерації України з веслування на човнах «Дракон». Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«У  2023 році 14 житомирських спортсменів стали срібними та п’ятиразовими бронзовими призерами Чемпіонату світу в Тайланді  серед юнаків та дівчат.  Житомир пишається своєю командою», — міський голова Сергій Сухомлин.

Конференція зібрала голів федерацій з 10-ти областей України  — Житомирської,  Волинської Полтавської, Рівненської, Хмельницької, Дніпропетровської, Вінницької,  Львівської, Київської  та міста Києва.

Обговорювалися питання затвердження Єдиного календарного плану змагань на 2024 рік, системи відбору та участі збірної команди України з веслування на човнах «Дракон» у міжнародних змаганнях, формування тренерського складу збірної команди України на 2024 рік, суддівська робота, а також було заслухано звіт ревізійної комісії за 2023 рік.