Використовувати всі шанси у житті та не боятися перепон — у Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк (ФОТО)

Використовувати всі шанси у житті та не боятися перепон — у Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк (ФОТО)

У Домі української культури пройшла культурно-креативна зустріч із Тетяною Вовк. Гості донатили — усі зібрані кошти підуть на платформу «Житомирський дрон». Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Тетяна Вовк — співзасновниця бренду жіночого одягу № 1 в Україні VOVK, підприємиця з 12-річним стажем та лауреатка премії «Людина року».

«В Житомирі я не вперше. Дуже люблю Україну та подорожувати містами для натхнення та пошуків чогось нового», — розповіла підприємиця.

На заході Тетяна Вовк поділилася деякими секретами стилю й моди, говорила про кар'єру та бізнес, створення власного бренду та іміджу, наводила приклади зі свого досвіду й відповіла на запитання.

Одне з основних правил її життя — завжди використовувати шанс від долі. Вона сказала: інколи у житті буває, що ти не знаєш, яке рішення прийняти. Якщо випадає якийсь шанс — не варто сумніватися. В будь-якому випадку доля знає, що вона робить. Кожне випробування чомусь нас вчить.

Захід відвідало понад 50 осіб. Серед них — житомирська підприємиця Єлизавета Яворська: «Про Тетяну Вовк багато чула. Зараз намагаюся створювати свій бренд одягу, тому цікава історія людей, які досягли певних висот у цій сфері. Почуті ідеї та поради буду використовувати для розвитку свого бізнесу».