Мешканці багатоповерхівки «Щаслива оселя 29а» скаржаться, що під їхніми вікнами зробили міське звалище (ВІДЕО)

82

Жителі багатоповерхівки на проспекті Незалежності №29а скаржаться, що увесь мікрорайон зносить сміття під їхні вікна.

Кажуть, таку ситуацію спостерігають уже 3 роки.

«Всі контейнери стягнули, там скрізь чистота і порядок. А тут влаштували гадюшник», — сказав мешканець багатоповерхівки Петро Рубанов.

Мешканці розповідають, облаштування сміттєвого майданчика з ними ніхто не узгоджував. В результаті, бачать жахливу картину, влітку доноситься жахливий сморід, а дітям страшно іти до школи, бо бігають криси.

Також люди скаржаться на дорогу біля будинку.

«ЖК «Вернісаж» схитрив, знищив цю дорогу, викопав траншею і загнав туди по сантехніці велику трубу. Більше того, щоб «замазати» це питання, вони поставили паркан. Щоб тут у них все було добре, був гарний дизайн, культурний майданчик і підтримували санітарні норми. А тут ви пливіть куди хочете», — говорить мешканець багатоповерхівки Петро Рубанов.

Обурені жителі зверталися до влади міста та залишилися незадоволені відповідями.

«Я писав листи на ім’я Сухомлина (міського голови Сергія Сухомлина – ред.) – нуль уваги. Інспекція з благоустрою – «в городі бузина, а в Києві дядько». Я пишу за цю дорогу, а вони за дорогу Євгена Рихлика. Причому тут Рихлика?», — розповідає мешканець багатоповерхівки Петро Рубанов.

Петро каже, був 3 рази і у кабінеті начальника управління житлового господарства міської ради.

« І він прийшов до висновку, що дорога, яку зруйнував ЖК «Вернісаж» по плану належить Оліївській сільській раді. Та нічого подібного. А якщо ти думаєш, що це дорога Оліївської сільської ради, як начальник управління житлово господарства, то їдь машиною. У тебе є службовий транспорт. Їдь в Оліївську сільську раду і турбуйся за нас. Ми є жителями не сільської ради, а міста Житомир», — говорить мешканець багатоповерхівки Петро Рубанов.

Телеканал СК1 звернувся до начальника управління житлового господарства, який розповів, що планують вирішити проблему невдоволених мешканців.

Зараз же компанія Грін Бін прибирає майданчик для збору сміття двічі на день, каже Андрій Гуменюк. Чи будуть проводити відновлювальні роботи дороги, на яку також скаржаться люди, Телеканал СК1 дізнається згодом. Тож слідкуйте за нашими новинами та соцмережами.