Мешканці будинку на Київській, 59 скаржаться на постійні бійки: хто хуліганить та чи реагує поліція (ВІДЕО)

76

Жителі багатоквартирного будинку за адресою Київська, 59 звернулися до редакції телеканалу СК1 зі скаргами: у скверику поруч наркозалежні житомиряни постійно галасують та влаштовують бійки. Мешканці побоюються за свої життя, тож у цілях безпеки ми приховали їхні обличчя.

За цією адресою розташована приватна установа, яка займається спеціалізованою медичною практикою. Зокрема, це надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб з розумовими вадами та наркозалежних.

На першому поверсі будинку живе Віра Павлівна, жінка розповідає, під вікнами постійний галас та нецензурна лайка. Неодноразово вона сама говорила з цією компанією, аби вони поводилися тихіше.

Жителі розповідають, бувало, що під час бійок чоловіки діставали і холодну зброю, тоді викликали швидку та правоохоронців. Телеканал СК1 звернувся до патрульної поліції за коментарем щодо цього, та отримали відповідь, що викликів з початку року не було. Щоб вирішити проблему мешканці будинку написали колективну заяву до ГУНП у Житомирській області.

Колективну заяву жителі писали також до Житомирської міської ради, обласної військової адміністрації, департаменту охорони здоров’я, інспекції з благоустрою, Житомирської прокуратури та до обслуговуючої компанії. Однак, поки жодного результату немає.