На Житомирщині березневий сніг вивів на дороги спецтехніку (ФОТО)

73
На Житомирщині березневий сніг вивів на дороги спецтехніку (ФОТО)

Циклон з мокрим снігом та приморозками вночі вже другу добу панує на території Житомирської області. Для недопущення утворення льоду на автошляхах державного значення минулої ночі працювала дорожня спецтехніка. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«У першу чергу проводили обробку протиожеледними сумішами аварійно-небезпечних ділянок, мостів, шляхопроводів, підйомів та спусків. Це ті місця, де можливе утворення льодяної кірки навіть при незначному зниженні температури повітря.

Контролюємо стан дорожнього покриття та чергуємо біля техніки, аби, при потребі, без зволікань виїхати на дороги», – йдеться у повідомленні.

У Житомирі також комунальники прибирали наслідки негоди, на дороги висипали понад 100 тонн піскосуміші.

«108 тонн піскосуміші висипали за ніч на дороги Житомира. В нічну зміну працювали 5 піскорозкидачів»,повідомили в КП «УАШ».

За прогнозами синоптиків сьогодні вдень ще сніжитиме з дощем, вдень температура повітря прогріється до +5 градусів, але вже завтра, 14 березня, опадів не обіцяють, а середньодобова температура поступово підвищуватиметься.