Подробиці вчорашньої пожежі в Глибочиці: горіла двоповерхова лазня, вогнем знищений дах та перекриття

107
Подробиці вчорашньої пожежі в Глибочиці: горіла двоповерхова лазня, вогнем знищений дах та перекриття

13 березня о 13:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховій цегляній лазні у с.Глибочиця Житомирського району. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

«По прибуттю до місця події бійців ДСНС було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю будівлі. Для оперативного гасіння та підвозу води було залучено ще два пожежних розрахунки. Спільними зусиллями о 14:20 пожежу локалізували, а за годину ліквідували. За попередньою версією пожежа сталася через надмірне використання приладів обігріву та неправильне влаштування димаря. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі», – йдеться у повідомленні.

Близько опівночі надійшло повідомлення про загоряння у шлакоблочному житловому будинку у с. Глухова Лугинської громади Коростенського району. Пожежу ліквідували впродовж години.  Ймовірна причина виникнення загоряння порушення правил експлуатації пічного опалення. Вогнем знищено покрівлю, 19 кв.м перекриття житлового будинку.

Крім того, у Житомирському та Звягельському районах вогнеборці ліквідували ще  дві пожежі у житлових будинках. У Житомирі рятувальники гасили загорання автомобіля.