В рамках проєкту «Пліч-о-пліч» відбулись змагання з волейболу серед учнів закладів освіти Іршанської громади

109
В рамках проєкту «Пліч-о-пліч» відбулись змагання з волейболу серед учнів закладів освіти Іршанської громади

У рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», Іршанська громада продовжує брати участь у другому етапі змагань з волейболу. У цій спортивній події взяли участь команди Іршанського ліцею, Меленівської та Добринської гімназій. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

Захід розпочався з урочистостей, включаючи колективне виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання на знак пам’яті про загиблих українських воїнів, які віддали своє життя у боротьбі з агресором. Підтримка наших Збройних Сил та подяка за мирне небо над головою лунала від кожного учасника. 

«У результаті змагань  перемогу здобула команда Іршанського ліцею, друге місце вибороли волейболісти Меленівської гімназії, а третє місце дісталося гравцям з Добринської гімназії. Команди були нагороджені відповідними кубками та дипломами, а кожен юний волейболіст отримав диплом учасника змагань», – йдеться у повідомленні. 

Переможці тепер готуються представляти Іршанську громаду у наступному, III етапі змагань, де їм належить зійтися з командами інших територіальних громад.