Депутатка Ірина Гладка провела прийом громадян у Житомирі (ВІДЕО)

151

Кожен перший четвер місяця депутатка Житомирської міської ради Ірина Гладка проводить прийоми громадян. Говорить: для неї важливо зустрічатися зі своїми виборцями та розуміти реальні проблеми і болючі питання мешканців округу.

«Вважаю, що це обов’язково треба робити. Доволі-таки корисна річ, я вважаю, що нам взагалі важливо сьогодні зустрічатися та спілкуватися. Всіх людей, хто дзвонить, ми запрошуємо на цей день. Сьогодні ми активно провели час, на прийомі було людей чимало», — говорить депутатка Житомирської міської ради Ірина Гладка.

Цього разу до депутатки звернулися близько 10 житомирян. Кожен з них мав різні проблеми, однак здебільшого вони стосувалися матеріальної допомоги.

«Нам трошки тяжко жити. У селі живемо, трохи скрутно. Сказала, що допоможе усім чи зможе, може якусь роботу знайде. Буде добре звичайно, бо без роботи важко», — говорить Юрій, який прийшов на прийом.

Юрій має 1 групу інвалідності, через що йому важко знайти роботу. Однак, він не втрачає надії і продовжує пошуки, адже має сім’ю та двох маленьких діток. Історія чоловіка вразила Ірину Гладку, тож депутатка пообіцяла зробити все можливе для вирішення питання.

«Він молодий і має малих дітей, і мені дійсно прикро. Прикро, що людина дуже активна, позитивна і хотілося б, щоб людина більше включалася і долучалася до процесів у нашого соціуму і була корисна для нашого суспільства», — сказала депутатка Житомирської міської ради Ірина Гладка.

Ірина Гладка – членкиня постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури міста, тож до неї часто звертаються з відповідними запитами. І цього разу на прийом завітала голова одного з ОСББ Житомира, повідомивши про незадовільний стан підвалу будинку.

«Течуть усі системи: вода, каналізація, немає нічого живого у підвалі. А сам підвал такий, що там могли б люди ховатися, там можна було б зробити сховище, але зараз немає ніякої можливості це зробити», — зазначає голова одного з ОСББ Житомира Ірина.

Та й іншого приміщення, котре б могло слугувати як найпростіше укриття, поруч немає. Тому ця проблема дуже непокоїть мешканців. Депутатка ж пообіцяла вивчити це питання детальніше на засіданні комісії.

«Подивимося, які в них питання, і, можливо, з комісією ми вирішимо цю проблему. Нам потрібно розібратися в суті і допомогти, якщо дійсно це необхідно», — говорить депутатка Житомирської міської ради Ірина Гладка.

Звичайно, не минулося і без питання допомоги військовим, котрі нині є пріоритетними. До депутатки звернулися дружини військовослужбовців.

«Це пріоритет на сьогодні – як військові, так і їхні родини, які їх чекають вдома, щоб вони отримали якусь підтримку з нашого боку. Проговорити і вислухати — навіть це дуже важливо», — каже депутатка Житомирської міської ради Ірина Гладка.

Також були питання, які стосувалися медичної допомоги та комунальних проблем. Як зазначила депутатка, нинішній прийом громадян ще раз продемонстрував, наскільки потрібними є такі зустрічі, тож і надалі проводитиме їх регулярно.