У Новогуйвинській громаді горіло складське приміщення, вогнем знищено 140 кв.м. покрівлі та перекриття

79
У Новогуйвинській громаді горіло складське приміщення, вогнем знищено 140 кв.м. покрівлі та перекриття

17 березня о 17:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному складському приміщенні (загальна площа 560 кв.м.) в с. Глибочок Новогуйвинської територіальної громади Житомирського району. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

«По прибуттю до місця події рятувальників було встановлено, що в одній із кімнат приміщення складу горіла частина перекриття та покрівля. Вогонь стрімко поширювався над іншими складськими приміщеннями. Крім того, існувала імовірність збільшення площі пожежі на прибудову, де розміщена котельня», – йдеться у повідомленні. 

Керівник гасіння пожежі залучив додаткові сили та засоби для безперебійної подачі води та гасіння пожежі. Спільними зусиллями о 18:30 пожежу вдалося локалізувати. Бійці ДСНС одночасно проводили розбір конструкцій, проливали водою та безпосередньо гасили приміщення, в якому виникла пожежа. 

О 19:17 пожежу ліквідували. Внаслідок займання вогнем знищено 140 кв.м. покрівлі та перекриття. Прибудова залишилася неушкодженою. Причина займання наразі встановлюється фахівцями.