У Житомирі та області очікують хмарну погоду та мокрий сніг, але ближче до вихідних стане тепліше

74
У Житомирі та області очікують хмарну погоду та мокрий сніг, але ближче до вихідних стане тепліше

У гідрометцентрі розповіли, якою буде погода в Житомирі та області на найближчий тиждень. Синоптики прогнозують з 19 по 21 березня йтиме мокрий сніг з дощем, температура повітря вночі коливатиметься від 0 до 2 градусів морозу, а вдень очікують від 3 до 10 градусів тепла. Про це повідомляє КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

Прогноз погоди на 19 березня

По Житомиру: Хмарно. Вночі помірний мокрий сніг з дощем. Вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний,  7-12 м/с. Температура вночі від 1° тепла до 1° морозу, вдень 3-5° тепла.

По області: Хмарно. Вночі помірний мокрий сніг з дощем. Вдень невеликий, місцями помірний дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу,       вдень 2-7° тепла.

Прогноз погоди на 20-21 березня

20 березня: Хмарно з проясненням. Вночі місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Вдень місцями невеликий дощ. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла.

21 березня: Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Вдень місцями невеликий дощ. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

Прогноз погоди на 22-23 березня

22 березня: Без істотних опадів. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 6-11° тепла.

23 березня: Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий дощ. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 8-13° тепла.