В Овруцькій громаді рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку, вогнем знищено дах, перекриття та речі

77
В Овруцькій громаді рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку, вогнем знищено дах, перекриття та речі

18 березня о 20:04 по лінії «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Скребеличів Овруцької територіальної громади Коростенського району. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

«По прибуттю до місця події бійців ДСНС осередок з'ясувалося, що займання знаходився в кухні будинку — там зайнялася піч. Вогонь поширився на суміжну кімнату та по перекриттю на покрівлю оселі. Існувала загроза розповсюдження полум'я будинком, а також перекидання його на дві господарчі споруди, що розташовані неподалік. На допомогу у ліквідації пожежі було залучено працівників місцевої пожежної команди с. Покалів цієї ж громади», – йдеться у повідомленні.

Спільними зусиллями о 20:45 пожежу вдалося локалізувати. Тривалий час вогнеборцям довелося розбирати та проливати дерев’яні конструкції будинку, аби запобігти повторному займанню. Ліквідовано пожежу о 21:15. Вогнем знищено дах, перекриття, речі домашнього вжитку.

Подальшого поширення полум'я не допущено. За попередньою інформацією, імовірною причиною пожежі могло стати порушення правил монтажу нагрівальної печі. Але остаточні обставини наразі з'ясовуються.