Колектив Житомирського обласного онкодиспансеру переказав на підтримку військових майже 1,5 млн. грн.

89
Колектив Житомирського обласного онкодиспансеру переказав на підтримку військових майже 1,5 млн. грн.

Колектив КНП «Житомирський обласний онкодиспансер» продовжує активно підтримувати військових та долучається до збору коштів на допомогу бійцям. Про це повідомляє Житомирський обласний онкологічний диспансер.

Працівники закладу щомісячно перераховують одноденну заробітну плату на благодійний рахунок Житомирського військового госпіталю, де лікуються поранені військові. За минулий рік колектив переказав майже 1,5 млн грн на потреби госпіталю. За ці кошти були придбані лікарські засоби, медичні вироби та інші необхідні речі.

Як зазначив директор онкодиспансеру Ігор Сабадаш, всі колеги усвідомлюють необхідність постійної підтримки наших військових, адже завдяки ним ми живемо у спокої.

«Ми спимо у теплому ліжку, над нами майже нічого не літає. Йдемо на роботу, працюємо, відпочиваємо. У той же час наші хлопці у важких умовах  нищать російського агресора. Завдяки нашим військовим ми живемо у спокої. Тому колектив прийняв рішення відраховувати частину заробітної плати військовому госпіталю, де лікуються та відновлюються наші мужні захисники. Таким чином ми хочемо підтримати наших бійців, висловити їм свою повагу та допомогти госпіталю з придбанням всього необхідного. Віримо в наших захисників, у нашу перемогу. Щиро дякуємо кожному з них за те, що вони роблять», — зазначив Ігор Сабадаш.

Варто зазначити, що до Житомирського обласного онкодиспансеру від початку російської агресії звернулось майже 2500 пацієнтів з інших регіонів нашої країни. У закладі пацієнти мали змогу отримати консультацію, професійне обстеження, діагностику та необхідне лікування.