Скотомогильник посеред міста: невідомі викинули голови рогатої худоби поблизу приватних будинків (ВІДЕО)

93

ПОПЕРЕДЖАЄМО!

Наступні кадри можуть містити зображення решток тварин, тому можуть бути травматичними. Не рекомендуємо переглядати відео людям зі слабкою психікою та дітям.

Найбільш шокуючі кадри ми все ж заблюрили.

«У неділю, 17 березня, на провулку Кривому у Житомирі місцеві помітили таку картину: хтось посеред приватних будинків викинув купу голів рогатої худоби», — журналістка Анна Чепель.

Однією з перших це помітила Юлія. Вона зняла відео та поширила його соціальних мережах.

«Це дуже страшно, така картина, а тут діти гуляють. Ну нехай ще дорослі, але діти можуть дуже злякатися. Взагалі це жах, як таке може бути», — говорить житомирянка Юлія Савіцька.

Дівчина розповідає, раніше її чоловік знаходив рештки рогатої худоби у цьому лісі, однак вони були вже застарілі та поодинокі. Такого масового звалища місцеві ще не бачили.

«У нас тут живуть якісь «базарники», які торгують м’ясом, але я не впевнена, звичайно, що це вони, це просто здогадки. Я думаю, це не нормально, може це навіть хтось комусь на зло зробив, не просто так. Чому саме сюди. Тут скотобійні ніде немає, далеко везти від скотобійні прямо сюди, чи є в цьому сенс. Я думаю, сенсу немає», — розповідає житомирянка Анна Савіцька.

Місцеві звернулися до правоохоронців, щоб усунути проблему та покарати причетних.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Усі обставини події було зафіксовано. Нині ініційована перевірка фахівцями екоінспекції і встановлюється причетна особа», — сказала старша інспекторка з комунікацій Житомирського райуправління поліції Марина Вітвіцька.

Сьогодні на місце події приїхала і фахівці Держпроспоживслужби.

У Держпродспоживслужбі закликають очевидців подібного робити фото й відео, та звертатися на гарячу лінію, яка працює цілодобово. Телефони ви можете бачити на екрані. 

044-364-77-80

050-230-04-28