Відкрите тренування ФК Полісся: фани мали можливість взяти автограф і сфотографуватися (ВІДЕО)

117

20 березня «житомирські вовки» провели відкрите тренування на центральному стадіоні «Полісся». Вхід для вболівальників був вільним.

Футболісти кажуть, такі заходи точно варто проводити частіше, адже підтримка вболівальників надихає працювати краще.

«Вболівальник завжди важливий для команди і в тяжкі моменти теж. Зараз такий тяжкий момент для команди, ми зараз не виграємо, тому я розумію, що вболівльникам було приємно прийти, подивитися як ми тренуємось. На мою думку, це цікавий захід», — говорить нападник команди Полісся Пилип Будківський.

Усі вболівальники мали можливість зробити фото зі своїми кумирами та отримати автографи. Також гравці розіграли 10 підписаних м’ячів.

Сюрпризом для фанів стала поява Бені Макуана, який отримав травму у матчі з футбольним клубом «Рух».

На тренування завітав і президент футбольного клубу «Полісся» Геннадій Буткевич. А також до вболівальників вийшов новий головний тренер команди – Сергій Шищенко. Він каже, незважаючи на серію невдач на полі, «вовки» не засмучені, навпаки – усі налаштовані працювати ще більше та перемагати.

«Робимо висновки. Висновки у плані гри, у плані тактики, щось змінимо і будемо йти до своїх цілей, які у нас є. Хлопці налаштовані тільки на перемогу», — сказав в.о. головного тренера команди Полісся Сергій Шищенко.

Наступний матч «Полісся» гратиме проти одеського «Чорноморця» 30 березня у Житомирі.