У поліклініці на Лесі Українки завершують ремонт в амбулаторному відділенні реабілітації (ВІДЕО)

252

У поліклініці на вулиці Лесі Українки завершують ремонтні роботи у амбулаторному відділенні реабілітації. Почали його ще у жовтні минулого року.

«На моє глибоке переконання, це конче необхідно не тільки на сьогодення, це потрібне і на майбутнє, на велику перспективу», — говорить директор КП «Лікарня №2 ім. В.П. Павлусенка» Ігор Кухарук.

Перед початком ремонту, першочергово замінили стару шахту ліфту, яка не дозволяла скористатися підйомником людям на інвалідних візках, бо була завузькою.

У відділенні працюватиме не менше 10 спеціалістів: серед них фізичні та ерготерапевти, лікарі фізичної і реабілітаційної допомоги.

Послуги надаватимуться у рамках пакету від Національної служби здоров’я України – «Реабілітаційна допомога в амбулаторних умовах», тож і для цивільних пацієнтів, і для військових вони будуть безкоштовними. Мінімальний курс лікування складатиме 14 днів.

На реконструкцію відділення реабілітації виділили близько 12 мільйонів гривень. З них 6,5 мільйонів заклали на ремонт приміщення і 5.5 – на закупівлю новітнього обладнання.

Якщо все йтиме за планом, амбулаторне відділення реабілітації у поліклініці запрацює вже у кінці березня.