У Житомирі підписали меморандум про співпрацю з військовими льотчиками

У Житомирі підписали меморандум про співпрацю з військовими льотчиками

Підписали меморандум про співпрацю з нашими військовими льотчиками, з якими Житомирську обласну військову адміністрацію пов'язує плідне співробітництво протягом останніх років. Про це повідомив начальник ЖОВА Віталій Бунечко.

Цей меморандум відкриває нові можливості для всебічної допомоги військовослужбовцям. Крім підтримки технічного характеру чи матеріального забезпечення наших військових, ми маємо співпрацювати й в інформаційному, соціально-культурному, національно-патріотичному напрямках.

"Певен, що саме така комплексна співпраця дозволить надавати не лише необхідну матеріально-технічну допомогу нашим бойовим частинам, а популяризувати військову службу у суспільстві, висвітлювати звитяги захисників нашого неба.

Ми пишаємося можливістю співпрацювати з військовими та робити свій внесок у їх підтримку та визнання їхньої важливої ролі в житті нашої країни. Цей меморандум — це важливий наступний крок на нашому спільному шляху з усіма, хто щодня б’ється за нашу свободу та безпеку і наближає нашу Перемогу!", — каже Віталій Бунечко.